Tilaa meidät juhlaasi!

Esiinnymme mielellämme sekä yritysten että yksityisten henkilöiden tilaisuuksissa, esimerkiksi pikkujouluissa, häissä, syntymäpäiväjuhlilla ja muistotilaisuuksissa.

Kuten liike-elämässäkin, onnistuminen kuorotaiteen alalla vaatii pitkäjänteistä sitoutumista ja kovaa harjoittelua. Talkootyön ja lauluharjoitusten lisäksi kuoron toiminta vaatii luonnollisesti myös taloudellisia voimavaroja. Mikä olisi parempi tapa tukea meitä ja suomalaista kuoromusiikkia kuin tilaamalla meidät laulamaan juhlaasi!

Suosittuja yhteistyöesimerkkejä yrityksille:

Joulukonsertti

Haluaisiko yrityksenne muistaa asiakkaitaan kauniilla joulukonsertilla?

Voitte tilata kuorolta noin tunnin mittaisen konsertin, jossa kuoro esittää jouluisia kappaleita. Yhteistyökumppanin on halutessaan mahdollista vaikuttaa konsertin ohjelmistoon ja konserttipaikkaan. Kuoro ei peri konserttiyleisöltä lipputuloja, vaan laskuttaa yhteistyökumppaniltaa konserttipalkkion. Konserttipalkkio on 1500-2000€ riippuen konserttipaikasta ja sen vuokrakustannuksia.

Pikkujoulukeikka

Piristä pikkujoulu- tai puurojuhlaanne kuoroesityksellä! Esiintyjien kokoonpano sekä keikan ohjelmisto ja palkkio määritellään tapauskohtaisesti (esim. pienlauluyhtye 15-20 minuuttia 300€)

Tiedustelut keikkavastaavallemme: keikat@cantusmercurialis.fi