Tervetuloa kuuntelemaan Turun Kauppakorkeakoulun sekakuoron Cantus Mercurialiksen 40-vuotisjuhlakonserttia Akatemiatalon juhlasaliin (Rothoviuksenkatu 1) lauantaina 19.11.2022! Konsertin johtaa Ville-Veikko Hämäläinen. Lisätietoa konsertin ohjelmistosta, lipunmyynnistä ja tarkemmasta konsertin kellonajasta on tulossa lähiaikoina.

Juhlakonsertin päätyttyä ja ennen illallisjuhlan alkamista kuoro järjestää cocktailtilaisuuden Akatemiatalon toisen kerroksen saleissa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kuoron aktiivijäsenten lisäksi kuoron alumnit, kunniajäsenet, kutsuvieraat ja muut henkilöt, jotka haluavat tulla onnittelemaan 40-vuotiasta kuoroamme.

Cocktailtilaisuuden päätyttyä kuoro järjestää Akatemiatalon juhlasalissa illallisjuhlan, jonne ovat tervetulleita kuoron aktiivijäsenet, alumnit, kunniajäsenet ja muut kutsuvieraat seuralaisineen. Vuosijuhla on hieno akateeminen perinne. Juhlatilaisuuteen kuuluu illallinen juomineen, puheita, laulua ja tanssia. Iltajuhlan pukeutumiskoodina on juhlapuku. Viralliset kutsut alumneille, kunniajäsenille ja muille kutsuvieraille lähetetään viimeistään alkusyksystä. Viimeistään silloin ilmoitamme myös vuosijuhlan illalliskorttien hinnat.


Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan kuoromme 40-vuotista taivalta!

Vuosijuhlatiimi

Kukkien ja lahjojen sijaan mahdolliset huomionosoitukset toivomme osoitettavan Cantus Mercurialis ry:n tilille. Kuoro on kiitollinen kaikesta saamastaan tuesta juhlallisuuksien toteuttamiseksi. Alla on lueteltuna erilaisia tukimahdollisuuksia.

Juhlakonsertti
Osallistu juhlavuoden päätapahtumaan ja tuo yhteistyökumppanisikin nauttimaan kuoromusiikista lauantaina 19.11.2022 Akatemiatalolle. Voimme sopia esimerkiksi 5 tai 10 konserttilipun paketista. Kysy lisää, jos kiinnostuit!

Esiintymiset
Voitte tilata kuoron esiintymään mm. yrityksenne tilaisuuksiin tai muihin juhliin. Esiintymisen kokoonpanot, laulut ja hinnat määritellään tapauskohtaisesti (esim. pienlauluyhtye 15-­20 minuuttia: 400 €).

Mainos juhlakonsertin käsiohjelmaan
Voitte myös varmistaa mainostilan yrityksellenne juhlakonserttimme käsiohjelmassa. Myymme puolen sivun mainoksen 250 €:lla, ja kokonaisen sivun mainoksen 400 €:lla.

Lahjoitukset
Voitte myös sponsoroida kuoron toimintaa itse valitsemanne summan verran tai esim. materiaaliavulla. Yli 100 € sponsoreille tarjoamme kaksi pääsylippua kuoron juhlakonserttiin 19.11.

Keksittekö muita ideoita, jotka palvelisivat meitä molempia? Ehdota rohkeasti!

Jos haluat olla yhteydessä vujutiimiin sponsoroinnin, lahjoitusten, Akatemiatalon esteettömyyden tai muun tiimoilta, tavoitat tiimin parhaiten s-postitse yhteistyot@cantusmercurialis.fi.

Cantus Mercurialis 40 vuotta!