Kiinnostaako kuorolaulu?

Haluaisitko laulaa hyvässä seurassa rennoissa meiningeissä? Liity siinä tapauksessa Cantus Mercurialikseen! Kuoro kaipaa aina uusia laulajia ja uudet otetaan nopeasti mukaan sekä varsinaiseen että vapaa-ajan kuorotoimintaan.

Mukaan tuleminen ei vaadi:

  • Aiempaa kokemusta kuorolaulusta tai musiikillista koulutusta

Mukaan tuleminen vaatii:

  • Perusmusikaalisuuden sekä halun laulaa hyvässä porukassa ja hyvässä hengessä!

Kuoro harjoittelee torstaisin kello 18.00-20.30 Turun kauppakorkeakoulun Mercatorin flyygelillä.


Seuraavat koelaulut

3.9.2020 klo 18.00 Mercatorilla.

Cantus Mercurialis-kuoron koelaulut ovat avoimien treenien yhteydessä 3.9.2020

Kiinnostaako kuorolaulu? Siinä tapauksessa tule rohkeasti kokeilemaan miltä tuntuisi laulaa sekakuorossa! Avoimet treenit järjestetään torstaina 3.9. klo 18.00 Turun Kauppakorkeakoulun Mercatorilla (Rehtorinpellonkatu 3, 20500). Treenien jälkeen pidämme varsinaiset koelaulut uusille laulajille.

Vaikka koelaulut kuulostavat jännittäviltä, ei niitä kannata turhaan jännittää. Tilaisuudessa et joudu esiintymään koko kuorolle, vaan kuoronjohtaja kuuntelee äänialaasi ja sävelkorvaasi yksinkertaisten harjoitteiden avulla. Itse koelaulu kestää noin 3-5 minuuttia. Sinun ei tarvitse valmistautua laulamaan mitään kappaletta.

Kuoro kaipaa aina uusia laulajia ja uudet otetaan nopeasti mukaan sekä varsinaiseen että vapaa-ajan kuorotoimintaan. Mukaan tuleminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kuorolaulusta.

Harjoitukset ovat torstaisin kello 18.00-20.30 Turun kauppakorkeakoulun Mercatorilla.

Ilmoittaudu koelauluihin: puheenjohtaja@cantusmercurialis.fi


Miten pääsen Mercatorille?

Miten pääsen mercalle

Apua! En tiedä missä Mercatori on… Ei hätää, tässä ohjeet!

Mercatori sijaitsee kauppakorkeakoululla katutason alapuolella. Tule sisälle kauppakorkeakoulun pääovista Rehtoripellonkadun puolelta (HUOM! Koronatilanteen takia syksyllä 2020 ovet ovat lukossa, laita viestiä puheenjohtajan mailiin jos ketään ei ole avaamassa). Kun tulet sisälle pääovista, sinun pitäisi nähdä edessäsi oikealla puolella infotiski. Mercatorille vievät lasiovet ovat heti infotiskin vasemmalla puolella.

Kun olet kulkenut lasiovista, edessäsi on pitkä portaikko alas. Kävele portaat alas ja sen jälkeen ihan perälle asti kohti flyygeliä. Hissin löydät portaiden oikealta puolelta.

CM-rehearsals during pandemic