Toisinaan kesätauollakin on vain ihan pakko kokoontua! Torstai-iltana olikin jälleen perinteisten 6.6. klo 6 (…pm!) kesätreffiemme aika. Turun jokivarren helmi, aurinkoinen ravintolalaiva Donna hemmotteli laulajaa muutamalla kylmällä olusella. Läsnäolollaan ilahduttivat myös useat alumnit, joista kaukaisimmat saapuivat Tansaniasta saakka.

Hyvässä seurassa olikin mukava päivittää kuoroalumnien tietämystä uusilla juoruilla ja kertomuksilla viimeisen kuorokevään kokemuksista, ja varsinkin mystisestä uudesta johtajasta! Samalla vaihdettiin muutkin kuulumiset ja uudet sekä vanhat kuorolaiset saivat tilaisuuden tutustua toisiinsa.


Donnan hälystä siirryimme myöhemmin illalla syömään jätskejä (pussikaljalle) Samppalinnanmäen näköalapaikalle. Muutama laulukin pääsi livahtamaan. Siinä oli kuorotoimintaa parhaimmillaan: joukko kivoja tyyppejä, joiden seurassa voi olla oma itsensä, kaunis kesäilta, pari laulua ja sattumanvaraisen yleisön suosioon sulkeutuminen siinä vaiheessa, kun suosiota vielä riittää.

7.7:ttää odotellessa!

CM:n kesäelämää

2 thoughts on “CM:n kesäelämää

  • keskiviikko 12.6.2013 13:23:sta
    Permalink

    Sampokin sinne ilmestyi mun lähtöni jälkeen, ja vielä mäellekin kiipesitte. Jee, oli ihan mukavaa nähdä kun ei enää treeneissä sitten tule törmäiltyä. Kesänjatkoja kaikille!

  • lauantai 15.6.2013 11:57:sta
    Permalink

    Jee Anssi, oli hauska nähdä suakin pitkästä aikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *