Bloggaus on kuulemma kuollut, kiitos Twitterin. Cantuslaisten edesottamuksia on kuitenkin lähes mahdotonta tiivistää 140 merkkiin, siksi päätimme perustaa blogin. Blogin tarkoituksena on levittää cantus-tietoutta kaikille niille, jotka eivät vielä ole kuulleet meistä. ”Kattokaa, meil on kivempaa” on lällätys muille kuoroille, mutta samalla myös kutsu sinulle. Sullakin vois olla kivempaa.

Cantus Mercurialis on Turun menevin, hauskin, kaunein ja komein opiskelijakuoro, tule vaikka katsomaan. Mukaan pääset saapumalla harjoituksiin Turun kauppakorkeakoulun Mercatorille maanantaisin kello 18.30. Tällä hetkellä kuoro on kesätauolla, syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään ma 9.9. klo 18.30!

Kattokaa, meil on kivempaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *